2018-05-01 21:49:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - most keresi az újdonságokat

Napi horoszkóp május 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma a Hold belépett az ön kilencedik sorsterületére, szellemileg fáradhatatlan, remek időszak ahhoz , hogy egy új tanfolyamot kezdjen el. Utazásra is adódhat esélye, ami a látókörét kiterjesztheti és fejlesztheti önmagát. Jogi üggyel is kapcsolatba kerülhet, ami az ön számára feltétlen jó kimenettel ér véget, mert remek az ügyvédje.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma remek alkalma lesz kapcsolatai javítására, mert kibeszélheti családtagjaival azt, ami már régóta bántja. Jól el tudja mondani, mert tisztában van saját érzéseivel, és a többiek értékelni fogják őszinteségét. Munkájában is könnyen érvényt tud szerezni elképzeléseinek.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyi vitákat könnyedén le tudja rendezni, és úgy szerez érvényt az akaratának, hogy közben senkit sem bánt meg… A párkapcsolatában is sikerül tisztázni egy fontos kérdést.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Tudjon róla, hogy ma hangulatingadozásai befolyásolják, senki nem az esküdt ellensége, ne lásson rémképeket, ne vetítsen maga elé ijesztő jövőt. Beszélje ki magából félelmeit és már nem is olyan borús a holnap.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Önnek rendszerint számottevő udvartartása van, ma ismét több vasat tart a tűzben, azt gondolja mindenkiben meg lehet látni a jót. Ha mélyebb érzelmi életet szeretne élni, ahhoz elengedhetetlen, hogy egy ember mellé tegye le a voksát, olyan személyt válasszon, akinek a belső értékeit is meglátja.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehetősége nyílik valamilyen tanfolyamra beiratkozni, termékeny időszak a szellemiekre nézve. Látogassa meg rég nem látott rokonait, esetleg szomszédságát.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kiváló időszak utazáshoz, most keresi az újdonságokat, szeretne új helyszínekre eljutni pusztán kalandvágyból. Szemléletmódja valószínűleg kitágul és ennek élvezi minden pillanatát. Új és szokatlan emberek csöppennek ma az életébe, például egy különös vagy hóbortos ember. Fogadja szeretettel, mert nem mindenki a barátunk, de mindenkitől tanulhatunk.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Kiváló időszak üzleti tárgyalásokhoz, befektetésekhez. Szinte semmit nem kell ahhoz tenni, hogy pénzt vonzzon az életébe, ez lehet hitel vagy baráti kölcsön is. Szexuális étvágya megnő a mai nap (is). Rengeteg ötlete van, ami mind pénzre váltható.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Szellemileg remek formában van! A dolgokat egyszerre több szempontból képes látni, és az ellentéteket is képes közös nevezőre juttatni, ez az ön különleges adottsága. Ugyanakkor képes tárgyilagos is lenni.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Munkában ma senki nem múlja önt felül, képes olyannyira a célra koncentráltan dolgozni, hogy mások ennyi munkát egész héten sem tudnának elvégezni. Természetesen emiatt váratlan előnyökhöz is juthat a munkahelyén, főleg anyagi értelemben, munkatársai bizonyára ezt irigykedve látják.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma nagyon fontosak a baráti kapcsolatai, csapatmunkára alkalmas időszak, mindenféle társasviszonya jól alakul, tárgyalásokhoz, társasági élethez kiváló a magatartása. Ma bárkit megnyerhet magának, vagy jó pártolókat találhat az új ötlete megvalósításához.


Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap folyamán rengeteget kommunikál, tárgyal vagy érintkezik más emberekkel. Remek alkalom, hogy elmondja nézeteit. Fáradhatatlan, szeretne valami nem mindennapi dolgot végrehajtani, de ne felejtse el, hogy másokat is meg kell hallgatnia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: